Добре Дошли в София Коучинг Съпорт Груп,
за подкрепа на професионалистите, занимаващи се с коучинг.

Още от самото си създаване през 2013 година Софийската Коучинг Съпорт Група успешно изпълнява своята мисията си да популяризира коучинга като метод и е място, на което споделяйки най-актуалните тенденции и проблеми се срещат бизнеса, коучове и експерти, като откриват пресечните си точки.

Софийската Коучинг Съпорт Група се провежда по замисъл и инициатива и под егидата на Noble Manhattan Coaching ltd, чийто официален дистрибутор за България е Палитри Интернешънъл ООД.


Месечните срещи на София Коучинг СГ се провеждат винаги първата сряда на всеки месец, от 19:00 до 21:00 часа.

Подготовката за предстоящите събития през годината е в разгара си.
Ще си говорим за мотивация, харизматичност и интуиция.
Ще научим тайните на продуктивността и как да бъдем по-ефективни.
Ще продължим с темата за себепознанието.
Ще има теми, свързани с професионална промяна, развитие, лидерство.

Коучингът и мастърмайнд групата ще бъдат неизменна част от всяко събитие. Заедно с тях предвиждаме допълнителни упражнения и идеи за всички тръгнали по пътя на професионалния коучинг.

Бъдете част от нашето динамично и бързо развиващо се Коучинг общество!

Членството е на годишен абонамент за една календарна година
и заедно с предимствата досега включва и

Пълен списък с предимствата за членовете можете да прочетете ТУК.

Информация за регистрация можете да прочетете ТУК

Ако имате желание да бъдете част от Организационния екип на София коучинг съпорт група, пишете ни на: sofia_csg@coaching-in-bulgaria.com  

Необходими са ни екипен дух, интерес към коучинга (не е задължително да сте обучаващи се) и отговорност. Основните ангажименти са свързани с популяризиране на групата.

от сърце,

Катрин Прентис

Уважаеми абонати, очакваме Вашите авторски статии или есета, които да бъдат публикувани в сайта на групата. Възползвайте се от възможността да популяризирате себе си и дейността си с профил в секция Намерете коуч


Ноубъл Манхатан Коучинг е водещата европейска коучинг компания и сред 
първите топ 3 в света, и представлявана от Палитри Интернешълън ООД през последните години от 2011 насам се е утвърдила като предпочитаната в България компания, където да се обучите и сертифицирате като професионален 
коучинг.
 Можете да изберете разнообразна палитра от международно акредитирани програми за коучинг обучение в няколко направления - life coaching, executive coaching, corporate coaching, etc.
Mного от които изцяло на български език. http://coaching-in-bulgaria.com

Основана през 1993, Noble Manhattan Ltd е компанията с най-дълги традиции в бранша и се ползва с несравнимата репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранк.


Благодарим ви за проявения интерес към тематиката, свързана с коучинг.  

Моля, конкретизирайте кое би било най-полезно за вас да получите като информация, като изберете една или повече от изброените по-долу опции.ВАЖНО:
       Ние поддържаме политика за сигурност на данните ви, съобразeнa с изискванията на GDPR.

Попълвайки и изпращайки формуляра, Вие давате Вашето съгласие да получавате новини, маркетингови съобщения и друга актуална информация, свързана с коучинг тематиката от Noble Manhattan Coaching Ltd и неговите подразделения, и Палитри Интернешънъл ООД, официален дистрибутор на Noble Manhattan Coaching за България и Балканския Регион.

       Вие имате пълен контрол върху своя профил, и темите, на които желаете да получавате информация. И разбира се във всеки един момент имате възможността да се само-отпишете от бюлетините изцяло, или да пренастроите предпочитанията си и да ограничите или промените какво получавте.

Вижте Политиката ни за Защита на Данните ТУК.

We use MailChimp as our marketing automation platform. By clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provide will be transferred to MailChimp for processing in accordance with their Privacy Policy and Terms.
* indicates required

Палитри Интернешънъл оод - Мастър Дистрибутор на Noble Manhattan Coaching ще изпозлва подадените от вас данни, за да можете да а получавате новини, маркетингови съобщения и друга актуална информация, свързана с коучинг тематиката както от София Коучинг СГ, така и от Noble Manhattan Coaching Ltd и неговите подразделения.

Email Marketing Powered by Mailchimp